Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /home/galimard/public_html/bgebooks.com/system/library/encryption.php on line 8 Пътят на пикап артиста
Background shadow
Menu
Пътят на пикап артиста
Магазин » Пътят на пикап артиста
Пътят на пикап артиста
Пътят на пикап артиста Пътят на пикап артиста Пътят на пикап артиста Пътят на пикап артиста Пътят на пикап артиста
Автор: Илиян Топчиев
Код: 016254
Налично: В наличност
Цена: 17.00 лв.

Налични опции


Намаление на е-книги от Илиян Топчиев:

Кол-во:

   - ИЛИ -   

"Питал ли си се някога, какво е това, което стои зад маската на пикапа? Какво става, когато научиш толкова много техники, а всъщност искаш да бъдеш себе си. Защото всеки може да прикрие себе си, но това ли е наистина същността? Възможно ли е да бъдеш себе си и пак да бъдеш успешен. Да, възможно е. Зад истинския успех в свалките, стоят не техники, а принципи. Дълбоки принципи, които ще бъдат разгледани в тази книга. И ако ти живееш според тези принципи, ще имаш успех, какъвто и да си.

 Книгата „Пътят на пикап артиста” се роди две години, след излизането на първата ми книга „Изкуството да бъдеш успешен с жените”. Обръщайки поглед назад във времето, установих, че има доста неща, които могат да се добавят, за да се обхване цялостната картина. Те са много често едва доловими и е трудно да се досетиш за тях, макар че са през цялото време пред теб. Човек трябва да посвети години от живота си на свалките, за да се докосне до тях. Но с тази книга, аз ти давам всичко това наготово. Това е едно надграждане над това, което си учил досега, едно ново ниво в Играта. Когато изучаваш свалките, отвсякъде си засипан с противоречива информация. Всеки има нещо ново, на което да те научи. Понякога се чудиш откъде да започнеш, чувстваш се объркан. Тогава тази книга е за теб. С нея противоречията свършват, защото ще те научи да виждаш в дълбочина. Защото техниките винаги са повърхностни и противоречиви, но принципите са вечни.

 В книгата „Пътят на пикап артиста” има полезни неща за всеки – техники, бъзики, забавни материали и дори интернет чатове, за тези, които обичат играта онлайн.  Всичко това е подкрепено с много фийлд репорти и истории. И все пак препоръчвам първо да се прочете „Изкуството да бъдеш успешен с жените”, където нещата са обяснени по-добре за начинаещи, защото тази книга е един вид продължение. Тази книга цели да те насочи и надъха към това, което ти предстои да извървиш. Готов ли си да поемеш по пътя на пикап артиста? Тогава той е пред теб.
" - от автора

Отзиви на някои потребители, прочели книгата.

sarrion: "Имах щастието да прочета новата книга на Илиян.За нея мога да кажа само суперлативи-изчерпателна,мотивираща,философска.Тя е за дълбоките неща в пикапа.Нещата които се появяват в главата ти след като си постигнал определен успех.В тази книга открих много отговори на въпроси,които ме терзаят напоследък.Благодарение на нея преосмислих много неща за свалките и вече знам над какво да наблегна. ;) Книгата се появи в много важен момент,когато бях попаднал в нещо като дупка.Във всяка страница намирах ситуации и примери които се бяха случили с мен и останах поразен ( едно към едно) Уникална книга,който не е прочел изпуска много!!!"

Reese: "Бях се зарекъл да прочета книгата, когато съм в застой или имам проблем. Веднага щом я получих реших да ѝ хвърля един бърз преглед. След това си мислех "Айде ще прочета само първата глава....айде и втората..... после и третата  ". Тук вече успях да се спра и се борих цели 2 дни преди да се предам и да я довърша цялата. Не искам да се повтарям със сарион, но книгата е много мотивираща и полезна, тъй като пътя в пикапа е горе-долу еднакъв и всеки, който решава да го извърви /от пълно афц до успешен пикапьор/ минава през идентични проблеми и сходни ситуации.

Edit
Някои от описаните неща се случиха точно на моя уоркшоп. Готино беше да си ги припомня. Навяват ми хубави спомени."

genuine: "Здравейте и от мен. Честно да си призная отдавна чаках втората книга на Илиян, след като разбрах, че ще има такава. Още повече ме надъхваха откъсите, които беше публикувал във форума. И ето, че още на същия ден, когато Илиян пусна тази тема, аз вече започвах да чета книгата. И това, което са написали колегите по-нагоре, не е преувеличено. Наистина се чете на един дъх. Описаните ситуации те карат да се замислиш за живота като цяло. За това ти какъв човек си сега и как можеш да бъдеш най-добрият. Супер мотивиращо ми въздейства и е перфектно продължение на 1-вата книга, където имаше повече пикъп теория. Тук вече всичко е на много по-дълбоко психологическо ниво и вярвам, че всеки един, който я прочете, ще намери нещо за себе си, което да му помогне. Горещо я препоръчвам на всички!"

ЧоЧо: "Добър вечер.
Едва тези дни ми остана повече свободно време и успях да прочета Книгата.
В издание второ Илиян споделя не малък брой собствени и чужди (на ученици) репорти. Впечатление прави следното: в първата книга материала е разделен - първата част е теория, а втората част - успешни и неуспешни (, но с поука) сетове.
Сега в книга 2 теорията и сетовете често са сляти. Дава се сета и под/над него е обяснено върху какво читателят трябва да обърне внимание, какво може да се промени в конкретния подход. Разбира се, в книгата има отделени и няколко глави посветени изцяло на тема "фрейм". В края са дадени и 2-3 подхода онлайн.
Трябва да кажа, че "Пътят на Пик-Ъп Артиста" е написана на по-високо ниво от "Изкуството да бъдеш успешен с жените", в смисъл за осъзнаване на казаното от Илиян се изисква повече замисляне и задълбочаване в текста. Личното ми мнение е, че 2-рата книга определено е на ниво Advanced+ и за хора, тепърва навлизащи в Пик-Ъп обществото тя ще бъде сложна и трудна за осъзнаване и осмисяне. За това и призовавам всеки считащ себе си за начинаещ преди "Пътят на ПУА" да прочете първо "Изкуството".
Относно дали книгата е мотивираща - предвид кой е автора смятам коментара за излишен :)"

BERSERK: " Прочетох и втората книга на Илиян на един дъх.
 Моето мнение е, че двете книги + важните теми и статиите във форума са всичко необходимо като теория, за да се постигне успех в пикъп-а. Останалото е само практика.
 Втората книга е за по-напреднали и нещата в нея са доста по-дълбоки. Едно от най-важните неща за книгата е, че материала представя реално и едно към едно действителността - без украсяване и комерс, както е в западната литература. Много от описаните ситуации и проблеми съм ги преминал сам и щеше да ми е от голяма полза, ако имаше къде да ги науча по-рано. Намерих и нови за мен неща и отговори на някой въпроси свързани с играта.
 Друг голям плюс е, че книгата е базирана основно на играта в нашите условия. Тя представлява синтезирания опит на автора от безбройните сетове и ситуации, през които е преминал, като поуката от тях е смляна и поднесена наготово на читателя. Това позволява дори на по-неопитните да надзърнат през погледа на Илиян (човек с изключителен опит в пикъп-а) и да усетят реално какъв е света на един успешен пикъп артист - какъв е начина му мислене, какви са целите му, какво го вдъхновява.
 И разбира се книгата действа много мотивиращо и надъхващо за всички практикуващи. Бих казал, че това е едно задължително четиво, за хората, които се занимават/искат да се занимават сериозно с пикъп-а."
Данни за книгата
Език Български
Издателство Авторска
Година на публикуване 2014
Страници 157
Вид на продукта PDF

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML не е преведен!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Подобни продукти (2)
Copyright © 2014