Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /home/galimard/public_html/bgebooks.com/system/library/encryption.php on line 8 Програмиране на Микроконтролери на езика C
Background shadow
Menu
Програмиране на Микроконтролери на езика C
Магазин » Програмиране на Микроконтролери на езика C
Програмиране на Микроконтролери на езика C
Автор: Димо Петков
Код: 016114
Налично: В наличност
Цена: 0.00 лв.
Кол-во:

   - ИЛИ -   

Програмирането се учи най-вече с практика. Това е и целта на настоящата книга. Тя комбинира наученото от предходните две стъпки и ще Ви даде практически познания за софтуерните и хардуерни средства, необходими при написването, тестването и дебъгването (откриването и коригирането на грешки) на С код, на базата на микроконтролера ZF083A на фирмата Zilog.

За кого е предназначена тази книга
Тази книга е предназначена за хора, които са запознати с езика С и искат да приложат своите знания в програмирането на микроконтролери. Ако не сте запознати с езика С, ще трябва да го направите преди да продължите. За целта може да използвате книгите ANSI C. Курс за начинаещи и ANSI C. Пълен справочник. Книгата допуска също, че сте запознати с архитектурата на ядрото eZ8, описанието на микроконтролера ZF083A, както и че сте запознати с развойната среда Zilog Developer Studio II. Ако тези знания Ви липсват, обърнете се към книгата Микроконтролери. Архитектура и принцип на действие.

Как е организирана книгата
Книгата е организирана в две части:
  • Част I описва подробно С компилатора за микроконтролерите Z8 Encore!, който е вграден в развойната среда Zilog Developer Studio II.
  • Част II се състои от различни примери, илюстриращи употребата на езика С в програмирането на микроконтролери.
Как да четете тази книга
Концепциите, описани в Част I, са характерни за всички С-компилатори, затова моят съвет към Вас е преди да преминете към практическите примери да се запознаете с тях.

Книгата е в процес на разработка и може само да бъде изтеглено работно копие.
Данни за книгата
Език Български
Година на публикуване 2014
Страници 94
Вид на продукта PDF
Размер на файла 1,6 MB

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML не е преведен!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Copyright © 2014