Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /home/galimard/public_html/bgebooks.com/system/library/encryption.php on line 8 Изкуството да бъдеш успешен с жените
Background shadow
Menu
Изкуството да бъдеш успешен с жените
Магазин » Изкуството да бъдеш успешен с жените
Изкуството да бъдеш успешен с жените
Изкуството да бъдеш успешен с жените Изкуството да бъдеш успешен с жените Изкуството да бъдеш успешен с жените Изкуството да бъдеш успешен с жените Изкуството да бъдеш успешен с жените
Автор: Илиян Топчиев
Код: 016253
Налично: В наличност
Цена: 17.00 лв.

Налични опции


Намаление на е-книги от Илиян Топчиев:


Кол-во:

   - ИЛИ -   

"Питал ли си се някога какво е това, което  прави един тип мъже успешни с жените? Или защо при някои успехът идва като даденост, а други се мъчат цял живот? Защо някои мъже са "благословени", а други не са? Защо толкова често усещаш някаква невидима стена между теб и успехът, който толкова искаш да имаш с жените? Имаш чувството, че тази стена е неразбиваема, че никога нищо не може да се промени. Е, днес аз съм тук да ти кажа, че неуспехът е нещо, което се намира само в твоето въображение. Че качествата, които те отличават от мъжа, който е обичан от жените са съвсем малко, нещата които имаш да научиш са много прости, но се стига невероятно трудно до тях. Особено ако си сам.

 Тази книга е нещо като кулминация в моя досегашен живот на пикап артист. Отне ми много време да я напиша. Но не писането отнема най-много време, а начините да стигна до всички тези прозрения. В продължение на шест години търсех истината, участвах в много уоркшопи, заговорих невероятно много непознати жени, прекарах много безсънни нощи в опити да си отговоря на въпросите, които имах. В тази книга аз дадох най-доброто от себе си. Направих всичко възможно, за да я направя лесно разбираема и за начинаещи и напреднали. Всеки от вас ще намери някаква ценност в нея. Книгата съдържа описание на моя път като пикап артист и най-ценните уроци, които съм научил. Има статии за това как да заговориш непознато момиче, как да говориш по телефона за да го изкараш на среща, как да играеш в клуб, в социалния си кръг, на работа ... Как да поддържаш подходящото емоционално състояние в себе си и момичето по време на свалка, как да се справяш с амог и последната съпротива преди секс. Включени са мои фийлд репорти, които не съм пускал още никъде и има някои репорти, които се намират само в скрития форум.

 Книгата "Изкуството да бъдеш успешен с жените" ще те потопи изцяло в света на пикапа, ще те накара да погледнеш на себе си, на хората около теб и на жените през очите на човек, който е отделил шест години от живота си, за да превърне свалката в изкуство, което да ти поднесе наготово. След като прочетеш тази книга ще знаеш точно как да постигнеш всяка от целите си в областта на съблазняването, тя ще ти даде един невероятен старт към успеха, който винаги си искал да имаш.
" - от автора

Отзиви на наякои потребители, прочели книгата.

slayer: "Като един от първите, имал честта да прочете книгата, мога само да кажа: Стайл – може пасти да яде с „Играта”... Когато Илиян ме помоли да я прегледам и редактирам, където трябва, си помислих „Уфф ... пак поредните пикап пациентлъци ще трябва да чета”, но още след първият абзац книгата ме грабна и в следващият един час четях и четях, и четях... Въпреки, че имах доста работа книгата толкова ми хареса, че я бях приключил на следващия ден... и бях недоспал и уморен – но си струваше.
В книгата е описан животът на Илиян в последните 6-10 години. И дори за мен, който го познавам и ми бяха известни повечето случки беше интересно да прочета майсторски разказаните истории. Книгата е забавна, интересна, на моменти драматична, дори тъжна и силно надъхваща. Ако трябва да я сравнявам с нещо – е като подобрен вариант на Играта + Мотивационен семинар на Тони Робинс + наръчник за свалките в България. И всичко това поднесено по един изключително интересен и готин начин.
Трансформацията на едно обикновено момче, което не е успешно с жените до топ пикапьор, инструктор и мениджър на Pick-Up Project е описана по изключително надъхващ начин. В края на книгата и аз вярвах (повече от всякога), че всеки може да постигне целите си стига да има желание да се бори за тях. За мен беше важно и, че липсват преувеличения и изопачаване на истината – просто невероятно разказани истински истории с истински хора от БГ и тяхното истинско положение. Наистина зашеметяваща книга – силно я препоръчвам и на мъже, и на жени – много е надъхваща и интересна!"

sarrion: "Имах честта да прочета книгата на Илиян и каквото и да кажа за нея ще бъде малко.Не може да се опише,просто трябва да се прочете!!! ;) След постта на Слеър доста бях вдигнах очакванията си за книгата,летвата беше доста висока,четивото не само,че прескочи,а направо отиде в космическото пространство!Прочетох я на един дъх,не можах да я оставя докато не я прочетох,вътре има толкова полезни неща,които са безценни.Лично за мен видях пикъпа под друга призна,която ще ме тласне в още по-положителна посока!!!"

ALeK: "Книгата е доста стабилна! На практика Илиян ти казва как са/ стават нещата в Бг + доста яки и тънки техники/ моменти които уж на пръв поглед нямат кой знае кво значение, но всъщност са повече от важни - това се усеща в един по - късен етап... особено при срещи... Мога само да кажа, че се кефех докато я четох... какво означава това - че книгата е яка  :) Смятам че всеки пуа в бг къмюнитито би трябвало да я прочете!!!"

BERSERK: "Прочетох книгата, като имаше доста неща, на които спирах и обмислях внимателно. Определено е много увлекателно четиво, но по-важното за мен е, че книгата разкрива много подробно начина на мислене и поведение, които носят успех в свалките. Тя дава много повече от сухите техники и шаблони на поведение. Там е описано как реално всеки, който има достатъчно воля може да се изгради като успешен човек. И макар поднесено в лек и приятен стил, четивото засяга доста дълбоки теми, по които трудно може да се намери информация в комерсиалната пикап литература. Всичко това е онагледено с реални репорти от играта на Илиян.
 Друго което прави впечатление, е невероятния реализъм, с който са описани нещата - без преиначаване и субективизъм, точно, ясно и конкретно за пикапа, такъв какъвто е в нашите условия. Успях да разбера много неща, за които преди съм се чудел как стават.
 Книгата е изключително полезна, като освен източник на ценна информация, тя действа и много мотивиращо."
Данни за книгата
Език Български
Издателство Авторска
Година на публикуване 2012
Страници 111
Вид на продукта PDF

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML не е преведен!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Подобни продукти (2)
Copyright © 2014