Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /home/galimard/public_html/bgebooks.com/system/library/encryption.php on line 8 Ciela Процедури. Web Server
Background shadow
Menu
Ciela Процедури. Web Server
Магазин » Ciela Процедури. Web Server
Ciela Процедури. Web Server
Ciela Процедури. Web Server
Автор: Ciela
Код: 008389
Налично: В наличност
Цена: 402.00 лв.
Кол-во:

   - ИЛИ -   

 

ЮРИДИЧЕСКИ НАРЪЧНИК ЗА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА

Пътеводител в лабиринта на административните услуги, предоставяни от органите на централната администрация, областните и общинските администрации. Съдебни процедури в гражданския и наказателен процес. Гражданскоправни и търговски сделки. Нотариални производства. Трудови и служебни правоотношения.

 ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

За широк кръг потребители – централна и местна администрация, органи на съдебната власт, адвокати, нотариуси, студенти, медии, юридически лица с нестопанска цел, търговци, обществени организации, банки и др.

 

СЪДЪРЖАНИЕ

 • Процедури – подробни практически описания на действията, които заинтересовани правни субекти следва да извършат за издаване на определен административен акт от държавен орган на централната администрация, вписване в регистър с оглед на осъществяване на определена дейност, упражняване на нормативно установени права, сключване на гражданскоправна сделка и т. н. Информацията се предоставя практично и достъпно, като тематичният подбор се разширява периодично и с оглед специфичните изисквания на потребителите.
 • Примерни образци, документи и формуляри – предоставят се всички необходими примерни образци, формуляри и документи, които са приложими по отношение на предоставяните административни услуги, на подлежащите на сключване сделки, за необходимост от участие в съдебен процес и др., с възможност за попълване на необходимите данни, съхраняване, редактиране и използване според конкретните нужди на потребителите.
 • Нормативна база – активна връзка и препратки към всички нормативни актове и вътрешноведомствени документи, които имат отношение към съответния режим или производство.
 • Справочен модул – адреси, телефони за връзка, контакти и информация за държавните и общински структури и обществените организации на територията на страната и др.

 


ПРОЦЕДУРИ

 • Как се регистрира фирма, учебно заведение, ново МПС, търговски обект, патент, промишлен дизайн, топология на интегрална схема, марка, географско означение, сертификат за закрила на нов сорт растение или порода животно и как да сключим договор за използването им.
 • Какво да направим, за да получим документи за самоличност, свидетелство за управление на МПС, разрешителни за издаване на лично и ловно оръжие, при пресичане на границата, внос и износ на стоки, за митническите режими, декларирането на стоки, мита, такси, благоприятни режими.
 • Как се сключват договори.
 • Съдебни процедури за развод, осиновяване, промяна на името, обявяване на отсъствие, получаване на свидетелство за съдимост.
 • Процедури по обезпечение на вземания, получаване на изпълнителни листове, започване на изпълнително производство, получаване на концесия, участие в конкурси за обществени поръчки, подаване на данъчни декларации, регистриране и дерегистриране по ЗДДС, акцизите, обжалване актове на администрацията.
 • Как да получим разрешение за туристическа дейност, за производство на вина и спиртни напитки, за дейност на кабелен оператор, за частна охранителна дейност, за търговия с лекарствени средства и наркотични вещества, за извършване на социални услуги и др.
 • Справочна информация – представителства на Република България, сертификация по ISO (фирми и одитори), указател на държавните и общински структури в София, стандартни обозначения и клаузи при международни търговски сделки (ИНКОТЕРМС 2000), съдилища и нотариуси, търговските банки, обслужващи ДДС-сметки и др.


ФУНКЦИОНАЛНОСТИ
 

 • Актуален текст на документите – процедури и бланкови форми.
   
 • Структуриране и систематизация - Информацията в правно-информационната система е систематизирана в няколко структури за максимално улесняване достъпа до тях на потребителите с оглед на различни критерии.
   
 • Хипервръзки и препратки - Сиела Процедури работи с няколко типа препратки:
  • към нормативна база – активна връзка и препратки към всички нормативни актове и вътрешноведомствени документи, които имат отношение към съответния режим или производство;
  • препратки към бланкови документи;
  • препратки към друга процедура от продукта;
  • препратки към документ от справочния модул на продукта;
    
 • Поддръжка на индустриалния стандарт за електронни документи - .PDF – възможност за попълване и разпечатване, подписване и изпращане по електронен път на всички бланкови документи. Поддръжка на документи във формат .DOC и .XLS – максимално сходство към оригинала и възможност за активна промяна на съдържанието от страна на потребителя.

Достъп до този продукт се осъществява чрез локалното инсталиране на софтуер под Microsoft Windows. Проверката на лиценза се осъществява чрез вход с потребителско име и парола, но има и опцията допълнително да се прави и проверка чрез IP адрес. Избирането на този продукт Ви дава достъп и до "NET" версията на продукта. "Web Server" версията е версията с най-пълна функционалност.
Данни за информационна система
Език на системата Български
Вид на системата Сървърно базирана (с инсталацията на Windows базиран софтуер)
Проверка на клиент Вход с потребителско име и парола или с IP проверка

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML не е преведен!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Copyright © 2014