Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /home/galimard/public_html/bgebooks.com/system/library/encryption.php on line 8 Free ePub Reader v. 1.1
Background shadow
Menu
Free ePub Reader v. 1.1
Магазин » Free ePub Reader v. 1.1
Free ePub Reader v. 1.1
Free ePub Reader v. 1.1
Автор: Software Development Resource
Код: 017279
Налично: В наличност
Цена: 0.00 лв.
Кол-во:

   - ИЛИ -   

Програма, чиято основна цел е да зарежда и показва електронни книги в ePub формат. В нейната приятелска атмосфера, четенето на електронни книги е удобно и лесно.
 
Изчистен и интуитивен дизайн
Въпреки, че на софтуерния пазар няма подобна програма с подобни свойства, Free ePub Reader се откроява с ясен дизайн и потребителите бързо се научават да работят с нея, което я прави подходяща за всякакъв тип хора.
 
Допълнителна функционалност
Free ePub Reader има класически дизайн и на пръв поглед може да ви се стори, че програмата има твърде малко функции, но това е само на пръв поглед. По-голяма част от работното и пространство се използва за показване на електронната книга, а горната част е населена с менюта и бърз тулбар за най-често използваните и функции. Но Free ePub Reader добавя допълнителна функционалност към основния пакет от функции, които подобни продукти имат. Функции за бърза навигация, увеличаване и намаляване на текста, бутон за начало, за принтиране и за четене на цял екран най-вероятно сте виждали и в останалите четци. Обаче много малко от тях доставят, възможност за разглеждане на съдържанието, да се прикача е-книга към имейл или да се търси определен текст в е-книгата. Тези функции са възможни с Free ePub Reader.

Free ePub Reader е избора за потребители, които търсят бърз четец на е-книги. Порграмата успява да се открои от останалите безплатни е-четци чрез допълнителните си функционалности, които предлага и това я прави продукт над средното ниво.
Данни за софтуер
Вид на файл exe - инсталационен пакет
Размер на файл 1.36 МБ
Версия 1.1
Поддържани операционни системи Windows XP, Windows Vista, Windows 2003, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
Езици Английски
Поддържани формати за e-книги ePub
AdobeDRM поддръжка Да

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML не е преведен!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Подобни продукти (1)
Copyright © 2014